Groepsaankoop zonnepanelen

De provincie organiseert een samenaankoop ‘zonnepanelen’. Ondanks het wegvallen van de subsidies, blijft het interessant om uw eigen stroom op te wekken. Een zonne-installatie verdient zichzelf op 10 jaar terug, de volgende 10 jaar geniet u van gratis elektriciteit. Bovendien werden de regels voor wie bouwt en verbouwt strenger op vlak van energie. Zonnepanelen kunnen helpen om aan de wettelijke voorschriften te voldoen. Schrijf u tot 12 augustus vrijblijvend in.

> Info: www.samengaanwegroener.be, 0800 21 143

Leer ballonfiguurtjes plooien

Op woensdag 25 juni kunnen (groot)ouders en (klein)kinderen ballonfiguurtjes leren plooien. Clowns Knul en Knappie leren u de kneepjes van het vak. Schrijf u snel in (€ 1), want het aantal deelnemers is beperkt tot 50 personen.

> Info en inschrijven: ilse.stessens@vorselaar.be, 014 50 71 87

Plantjesweekend Kom op tegen Kanker

Op 19, 20 en 21 september 2014 vindt de 20ste editie van het Plantjesweekend plaats. In Vorselaar hebben we de mooie traditie om jaarlijks meer dan 1000 plantjes te verkopen. Heeft u of uw vereniging zin om mee plantjes te verkopen tijdens deze feesteditie? Laat het ons weten!

> Info: cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25

Schoolverlaters en werkzoekenden

Wie in juni afstudeert, doet er goed aan zich voor 1 augustus te laten inschrijven als werkzoekende. Dit is nodig om de beroepsinschakelingstijd te laten starten. Gebeurt de inschrijving niet tijdig, dan zullen ook de eventuele uitkeringen later starten. In Vorselaar kan u zich inschrijven via het PWA-contactpunt.

> Info: pwa@vorselaar.be, 014 50 71 22

Examens gedaan? De Vorselaarse Geschenkbon komt eraan!

Wil u het goede rapport van uw (klein)kind op een leuke manier belonen? EenVorselaarse Geschenkbon komt altijd van pas. Ook scholieren en studenten kunnen deze bon inruilen bij een 40-tal handelaars en horeca-uitbaters naar keuze in Vorselaar. Bovendien maakt u niet alleen uw ijverige student blij, maar steunt u ook de lokale handel.

> Info: nele.vleugels@vorselaar.be, 014 50 71 29

ICE

Maak het voor hulpverleners gemakkelijk en zorg dat uw belangrijkste contactpersonen snel terug te vinden zijn in uw gsm. Dit kan best door gebruik te maken van ICE. ICE staat voor ‘In Case of Emergency’. ICE is eenvoudig en gratis, maar van levensbelang in geval van nood!

Klik hier voor meer info.